Over TOP Inspectie

Bij Top Inspectie gaan we verder dan slechts inspecteren; we waarborgen veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit met een servicegerichte en flexibele aanpak.

Sinds onze oprichting in april 1998 hebben we met passie en vakmanschap gewerkt aan het keuren, inspecteren en adviseren van elektrotechnische installaties, noodverlichting installaties, arbeidsmiddelen en klimmateriaal.

Klantentrouw en betrouwbaarheid

Bij Top Inspectie geloven we in klantentrouw en betrouwbaarheid. Onze missie is duidelijk – we streven naar een grote mate van klanttevredenheid door niet alleen gemaakte afspraken na te komen, maar ook door zekerheid en kwaliteit te bieden in elke inspectie die we uitvoeren.

Als onafhankelijk inspectiebureau waarborgen we de kwaliteit ten opzichte van installerende bedrijven, omdat we geen herstelwerkzaamheden uitvoeren. Onze onafhankelijkheid is cruciaal en wordt streng gehandhaafd.

Certificeringen en Expertise

Met SCIOS diploma's voor Scope 8, Scope 10 en Scope 12, en een SCIOS DEKRA-certificering voor kwaliteit, brengen we expertise en gecertificeerd vakmanschap naar elke inspectie.

Kwaliteitsborging

Onze dienstverlening wordt jaarlijks onderworpen aan een systeemaudit door DEKRA, terwijl onze inspecteurs om de 18 maanden op vaardigheden worden ge-audit. Zo waarborgen we consistent hoogwaardige inspecties.

Klantgerichtheid

Bij Top Inspectie houden we ons niet alleen aan gemaakte afspraken; we registreren ze, zorgen ervoor dat ze bekend zijn en streven naar continue verbetering van onze diensten. Onze cultuur is doordrenkt met verantwoordelijkheidsgevoel, waarbij de klant en kwaliteit altijd centraal staan.

Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvend offerte? Neem contact met ons op. We helpen u graag! U kunt ons bereiken op onderstaande nummer of vul het contactformulier in! 

Neem contact op

    Scroll naar boven