Keuring noodverlichting door TOP Inspectie

Is uw noodverlichting toe aan een inspectie? Onze bekwame inspecteurs zorgen ervoor dat uw noodverlichting voldoet aan de hoogste normen, waarbij wij de focus leggen op veiligheid en betrouwbaarheid. 

Wat valt er onder noodverlichting? 

Noodverlichting is een onderdeel van de veiligheidsvoorziening van een gebouw. Deze verlichting maakt vluchtroutes, hulpmiddelen en uitgangen zichtbaar, zodat mensen snel, veilig en zonder paniek het gebouw kunnen verlaten. 

Onder noodverlichting verstaan we onder meer: 

 • Evacuatieverlichting 
 • Vluchtroute verlichting en aanduiding 
 • Verlichting van werkplekken met een verhoogd risico (gevaarlijke machines bv) 

Noodverlichting heeft een extra of andere energiebron dan de normale verlichting en treed automatisch in werking als de spanning wegvalt. Zij moet dan minimaal 60 minuten blijven branden. 

Waarom keuring van noodverlichting belangrijk is? 

Het keuren van noodverlichting is van belang om te garanderen dat uw faciliteiten veilig zijn, juist tijdens noodsituaties. Noodverlichting is natuurlijk niet voor niets wettelijk verplicht. Het is namelijk essentieel voor de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers. Bij TOP Inspectie zijn we ons hiervan bewust. We zorgen dat uw noodverlichting veilig is en voldoet aan de wettelijke eisen. 

Onze noodverlichting keuring diensten 

Bij TOP Inspectie bieden we uitgebreide diensten voor het keuren en onderhouden van noodverlichting. Onze inspecteurs hebben de expertise om uw noodverlichting te keuren en eventuele gebreken aan het licht te brengen. Na iedere keuring ontvangt u een gedetailleerd analyserapport met eventuele aanbevelingen voor onderhoud of vervanging waar nodig. 

Inspectie van noodverlichting

Onze gedetailleerde inspecties van noodverlichting omvatten een grondige beoordeling van de werking, positie en lichtsterkte. Wij zorgen ervoor dat uw noodverlichting voldoet aan alle geldende voorschriften en normen. 

Meer weten over noodverlichting keuring? Neem contact op! 

Neem vandaag nog contact op met TOP Inspectie voor meer informatie over keuringen van noodverlichting, een vrijblijvende offerte of om een afspraak te maken. Kies voor veiligheid met TOP Inspectie! 

  DEKRA SCIOS Gecertificeerd

  25 jaar ervaring

  NEN 3140, NEN 1010 en NTA 8220

  Scroll naar boven