SCIOS Scope 10 keuringen

Bent u op zoek naar een deskundige partner voor uw SCIOS Scope 10 keuringen? Stop met zoeken! TOP Inspectie staat paraat om uw elektrische installaties te inspecteren en te beheren volgens de geldende normen en voorschriften en technische documenten van Stichting SCIOS. 

Wat is Scope 10? 

Het inspectieprotocol voor Scope 10, geïnitieerd door Stichting SCIOS, is essentieel voor de veiligheid van uw elektrische installaties. Dit met name op het gebied van brandveiligheid. Speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge veiligheidsnormen, zoals vastgelegd in de richtlijnen van de NTA 8220 . De focus ligt op het minimaliseren van risico’s voor iedereen binnen uw pand. 

Voor wie is een Scope 10 keuring bedoeld?

Een SCIOS SCOPE 10 inspectie wordt vaak geëist door verzekeraars. Deze keuring is relevant voor bedrijfseigenaren, installatieverantwoordelijken en NEN 3140 keurmeesters, en is van toepassing op diverse soorten elektrische installaties. 

Waarom een SCIOS Scope 10 keuring? 

Een SCIOS Scope 10 keuring is cruciaal om te voldoen aan de strenge veiligheidsnormen gesteld door overheden en verzekeringsmaatschappijen. Het waarborgt een veilige werkomgeving en minimaliseert de risico’s van elektrische installaties binnen uw pand. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om de betrouwbaarheid en efficiëntie van uw installaties te verbeteren, met tijdige identificatie van mogelijke gebreken voor preventief onderhoud.  

Onze SCIOS Scope 10 keuringen 

Onze SCIOS-gecertificeerde experts voeren gedetailleerde Scope 10 keuringen uit. We gebruiken daarbij de nieuwste inspectietechnologieën. Na afloop ontvangt u een uitgebreid inspectierapport met eventuele risico’s en aanbevelingen. Onze keuringen voldoen altijd aan de eisen van verzekeringsmaatschappijen. 

Scope 10 inspectie: onze aanpak 

Onze Scope 10 inspectie omvat een grondige beoordeling van uw installaties, waaronder: 

 • Visuele inspectie van schakel- en verdeelinrichtingen. 
 • Metingen en beproevingen van de elektrische installatie. 
 • Infraroodopnames van al u verdeelinrichtingen en/of onderverdelingen om hotspots te detecteren  
 • Gedetailleerd inspectierapport. 
 • SCIOS SCOPE 10 verklaring t.b.v. de verzekering. 
 • Beoordeling van herstelwerkzaamheden  
Scios Scope 10 keuring

Meer weten over de Scope 10 keuring?

Wilt u meer weten over de SCIOS Scope 10 keuring? Neem contact met ons op voor gedetailleerde informatie, een vrijblijvende offerte of om een afspraak te maken! Uw veiligheid staat bij TOP Inspectie altijd voorop. 

  DEKRA SCIOS Gecertificeerd

  25 jaar ervaring

  NEN 3140, NEN 1010 en NTA 8220

  Scroll naar boven